Ceban atenționează pretorii că riscă să fie demiși: „Aveți la dispoziție 3 luni. Trebuie să cunoașteți problemele din sector ca pe Tatăl Nostru”

Autor: , in Politic / 16 august, 2021, 17:22

În cadrul ședinței serviciiilor municipale, luni, 16 august, primarul Ion Ceban a solicitat mai multă responsabilitate din partea pretorilor de sector, pentru a gestiona situația referitor la gradul de implementare a proiectelor de infrastructură aflate în desfășurare, precum și activitățile de salubrizare și combaterea ambroziei în spațiile publice. Edilul i-a atenționat că ar putea urma demisii.

Ceban s-a arătat indignat de situația atestată în cadrul monitorizării efectuate pe parcursul săptămânii trecute, pe mai multe adrese, unde sunt executate lucrări de amenajare, reabilitare sau reconstrucție a obiectivelor de infrastructură din Capitală.

„Preturile, în această lună, parcă au băut somnifere (…) Sunt dezamăgit. Puteți da vina pe licitații, pe birocrație, că ceva nu a ieșit bine, pe ploi și multe alte lucruri, dar am rezerve foarte mari la capacitatea de administrare. Ieșiți în teren și faceți lucrurile pe care trebuie să le faceți, terminați lucrurile calitativ. Cer să vă faceți lucrul în teren așa cum așteaptă oamenii și voi oferi termen de 3 luni pentru fiecare pretor, doar cei are vor face totul bine se vor întoarce în funcții”, a declarat Ceban.

„Dumneavoastră trebuie să cunoașteți problemele din sector ca pe Tatăl Nostru, nu promiteți oamenilor cai verzi pe pereți”, a mai spus edilul.

De asemenea, Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de starea de lucruri privind gradul de aplicare a marcajului rutier, activitate desfășurată de Regia „Exdrupo”, în special pe trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ, în contextul începerii noului an de studii și asigurării securității elevilor. Tot aici au fost enunțate obiecții vizavi de inventarierea și reparația terenurilor de joacă pentru copii din curțile blocurilor de locuințe din cadrul fondului municipal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X