Băutura care a fost retrasă din magazine. Produsul ar conține oxid de etilenă în cantități depășite de limită

Autor: , in Social / 17 august, 2021, 16:48

Compania Maspex Romania, în calitate de producator al mărcii de băutură răcoritoare Figo, produs în România, a fost informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la existenţa substanţei oxid de etilenă ce depăşeşte limitele permise de reglementările în vigoare, într-un ingredient al materiilor prime care ni s-au livrat. Acest fapt are impact asupra anumitor produse Figo. Anunțul a fost făcut marți, 17 august, de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

„Având în vedere cantităţile extrem de mici utilizate, considerăm că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor şi compania a decis rechemarea produselor doar pentru a elimina orice suspiciune din partea acestora. Colaborăm cu autorităţile competente în materie de siguranţă alimentară şi cu clienţii noştri vânzători cu amănuntul pentru a ne asigura că toţi consumatorii sunt informaţi de rechemare”, a precizat compania.

Rechemarea se aplică pentru următoarele produse şi loturi de băutură răcoritoare Figo:


„Daca aţi achiziţionat unul sau mai multe dintre produsele impactate şi doriţi să solicitaţi rambursarea costului, vă rugăm să returnaţi, la magazinul de la care aţi cumpărat, produsul sau ambalajul din loturile menţionate în listă, până la data de 04.09.2021. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi compania Maspex Romania la: sesizari@maspex.ro. Această rechemare a fost iniţiată în interesul consumatorilor noştri. Ne pare rău şi ne cerem scuze sincere pentru orice neplăceri cauzate”, se menționează în nota informativă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X