Grigorișin va asigura, din nou, interimatul funcției de primar al municipiului Bălți

Autor: , in Actualitate / Politic / 17 august, 2021, 16:05

Viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grogorișin, va asigura interimatul funcției de primar, după mai bine de o lună de când Renato Usatîi a anunțat că renunță la mandat.

„Am revenit la serviciu în beneficiul cetățenilor. Până la 1 septembrie voi activa în calitate de primar interimar al municipiului Bălți. Continuu să rezolv problemele acute ale bălțenilor. Mâine voi avea o întâlnire cu reprezentanții serviciilor municipale. Aștept un raport detaliat al activității de la toți șefii întreprinderilor municipale. Zilnic voi merge prin oraș și voi identifica deficiențe în munca serviciilor, problemelor actuale, încercând să le rezolv”, a scris Grigorișin pe Facebook.

Tot astăzi, într-o notă informativă emisă de Primăria Bălți se anunță că Nicolai Grigorișin reia audiența cetățenilor din municipiu, în fiecare zi de luni, între orele 14:00 – 19:00, în bir. 117 din Primărie.

Amintim că, Nicolai Grigorișin a devenit primar intermimar și la mijlocul lunii septembrie 2020, pe perioada campaniei electorale, după ce Renato Usatîi a fost înregistrat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Anterior, Grigorișin ocupa funcția de viceprimar.

Renato Usatîi, liderul blocului electoral care-i poartă numele, a anunțat luni, 12 iunie, că își dă demisia din funcția de primar de Bălți. Decizia este motivată de rezultatul obținut la alegerile parlamentare din 11 iulie, peste 4 la sută din sufragii.

Luni, 16 august, Renato Usatîii a invitat locuitorii municipiului la o întâlnire în fața Primăriei, în data de 2 septembrie. Politicianul a anunțat, într-o transmiune în direct pe Facebook, că va prezenta atunci raportul de activitate în funcție și că nu are de gând să-și schimbe decizia de a demisiona.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X