„Vom ajunge și acolo”. Grosu, mirat că a ajuns să fie întâmpinat „cu tot alaiul, de la poartă” la televiziunea publică (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 17 august, 2021, 21:20

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a arătat mirat de faptul că ar fi fost întâmpinat cu „tot alaiul” la poartă televiziunii publice Moldova 1, atunci când a fost invitat, în virtutea funcției sale, la o emisiune televizată.

Oficialul spune că a sesizat, astfel, o diferență de abordare a administrației companiei naționale față de el.

Întrebat în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE de la Cotidianul TV dacă noua guvernare urmează să facă schimbări și la televiziunea publică, președintele Parlamentului a răspuns afirmativ.

„Și acolo vom ajunge. Am fost invitat în virtutea funcției de președinte al Parlamentului. Domn’le, am fost întâmpinat chiar de la poartă. Am mai fost la televiziunea națională și știam cărările, cum să ajung la studioul cutare. Mai întrebam de portar: unde e studioul cutare? Îmi spunea: mergeți încolo și faceți la dreapta. Dar acum cu alaiul deodată. Nici nu m-am așteptat, nu înțelegeam cine ne întâmpină. Noi nu ne dăm cumpărați de aceste „reveransuri”.

Și acolo va trebui să ajungem, pentru că televizunea națională nu lucrează în interes public, a fost obedientă regimurilor. Nu o să le permitem să fie obedienți. Nu pentru asta i-am criticat până acum”, a declarat Igor Grosu la Cotidianul LIVE.

În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Grosu a mai spus că și membrii Consiliului Audiovizualului va fi supus unei evaluări profesionale.

Urmărește emisiunea Cotidianul LIVE cu participarea președintelui Parlamentului, Igor Grosu:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X