La parada din 27 august se va desfășura cu condiția ca toți participanții din cadrul formațiunilor implicate vor fi vaccinați împotriva COVID-19

Autor: , in COVID-19 / Social / 23 august, 2021, 17:21

La parada militară din 27 august, cu ocazia a 30 de ani de la Independența Republicii Moldova, vor putea avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut luni, 23 august, de ministra Sănătății, Ala Nemerenco, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP).

„Organziarea paradei militare se va desfășura cu condiția ca toți participanții din cadrul formațiunilor implicate în paradă vor fi vaccinați împotriva COVID-19, iar conducătorii autorităților participante vor asigura acest lucru (n.r 100% vaccinați”. Se recomandă limitarea numărului de invitați, iar pe tribuna spațiilor pentru oaspeții de onoare să fie respectate în mod obligator măsurile de protecție anti-COVID-19, inclusiv păstrarea distanței de un metru, purtarea măștii, participanții să fie vaccinați. Se recomandă organizarea tuturor manifestărilor cultural-artistice și festive în toate localitățile, cu un program scurt, nu mai târziu de ora 17:00, cu respectarea măsurilor anti-COVID-19, cu purtarea măștilor de către publicul spectator, chiar dacă este în aer liber”, a declarat Ala Nemerenco.

Astăzi, 23 august, a avut loc ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP).

Vezi și: COVID-19. Nemerenco, declarații de presă, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (LIVE)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X