Atenție, șoferi. Străzile din centrul Capitalei pe care trebuie să le ocoliți în perioada 25-27 august

Autor: , in Social / 24 august, 2021, 16:57

Inspectoratul Național de Securitate Publică informează că de Ziua Independenței Republicii Moldova anunță că în perioada 25-27 august, temporar va fi sistat traficul pe mai multe străzi din centrul Capitalei.

În contextul pregătirilor pentru evenimentele cultural-artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova, va fi sistată temporar circulația rutieră, în zilele următoare:

În data de 25 august, va fi sistată circulația transportului rutier, în intervalul orelor 09:00 – 14:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la intersecția str. Mihai Viteazul pînă la intersecția cu str. Vasile Alecsandri și între orele 07:00 – 11:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la strada A.Pușkin până la Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni;

Pe 26 august, între orele 07:00 – 15:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, va fi interzisă circulația mașinilor în perimetrul str.A.Pușkin până la str.Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni.

În data de 27 august, de Ziua Independenței R. Moldova o să fie sistată circulația transportului rutier în intervalul orelor 06:00 – 14:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la intersecția str. Mihai Viteazul până la intersecția cu str. Vasile Alecsandri. La fel, între orele 07:00 – 23:00, va fi sistată circulația transportului, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, de la str. A. Pușkin până la str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X