Au fost desemnați noi șefi interimari la Direcțiile regionale VEST și EST. Cine sunt și unde au activat anterior

Autor: , in Social / 25 august, 2021, 17:18

Noi șefi interimari la Direcțiile regionale VEST și ESTD. Începând cu ziua de miercuri, 25 augus, interimatul îl vor asigura comisarul-șef Sergiu Todiraș și comisarul principal Alexandru Pahodnea.

„Aveți tot sprijinul necesar ca să porniți procesul schimbării spre bine și curățarea sistemului de ilegalități de orice gen. Identificați sectoarele vulnerabile și lucrați cu informațiile operative, motivați personalul să își desfășoare activitatea onest și cu demnitate!”, a declarat șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi.

În prezența efectivului Direcției regionale EST, Vasiloi l-a prezentat pe comisar-șef Todiraș Sergiu. În anul 2003, absolventul Academiei naționale a Trupelor de Grăniceri din Ucraina, Sergiu Todiraș și-a început activitatea la frontieră, mai exact la Pichetul de Grăniceri „Săiți”, Ștefan Vodă. Ulterior, în anul 2008 a fost ofițer-superior profesor la Colegiul Național de Grăniceri, după care și-a continuat activitatea prodigios cu funcții de răspundere în cadrul Secției supraveghere a Direcției Generale Control al Frontierei de Stat, functia de sef interimar al DRSCFS Vulcănești, in anul 2012, inclusiv functia de sef al Direcției supraveghere a frontierei de stat. La fel, dumnealui este absolvent al cursurilor de securitate din cadrul Academiei militare a forțelor armate, dar și al Colegiului OSCE din Dusanbe.

În Direcția regională VEST, șeful adjunct al IGPF, Daniel Martnos, a venit cu informarea și prezentarea șefului intermar al Direcției, comisar – principal Pahodnea Alexandru. A fost student la Institutul Militar al Forțelor Armate, specialitatea Grăniceri, cât și absolvent al studiilor de master și cursuri postuniversitare în domeniul securitate și apărare. Din anul 2012 activează în cadrul Direcției Generale Control al Frontierei a IGPF.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X