Cristiano Ronaldo revine la Manchester United. Anunțul oficial al clubului

Autor: , in Sport / 27 august, 2021, 20:44

Manchester United a ajuns la un acord cu Juventus Torino pentru transferul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, care a mai îmbrăcat tricoul „diavolilor roşii” între 2003 şi 2009, a anunţat vineri clubul englez, citat de presa internaţională.

„Manchester United este încântat să confirme că a ajuns la un accord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, transfer aflat încă sub rezerva unui acord cu privire la termenii contractului, obţinerea unei vize şi avizul medicilor”, a indicat gruparea de pe Old Traffors într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Cristiano Ronaldo a evoluat la United între 2003 şi 2009. Sub comanda lui Sir Alex Ferguson, el a câştigat prima sa Ligă a Campionilor în 2008, anul în care a obţinut în premieră Balonul de Aur.

„Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea”, a declarat vineri antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Cristiano Ronaldo „nu are intenţia să continue la Juventus”, a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri, într-o conferinţă de presă.

Venit în 2018 la Juventus de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X