„Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea”. Nicolae Botgros a decis ca toate paginile care îl reprezintă să fie „blocate, închise, oprite”
Maestrul Nicolae Botgros a anunțat luni, 30 august, că a decis ca toate paginile care îl reprezintă să fie „blocate, închise, oprite”, preferând să lase doar muzica să vorbească.
Într-un mesaj pe Facebook, maestrul a scris că „Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești”.
„Dragii mei prieteni,
Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că v-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești”, a scris Botgros.
Maestrul a mai spus că preferă să lase doar muzica să vorbească.
„Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!”, a conchis maestrul Nicolae Botgros.
Lidia Bejenaru-Botgros, solista Orchestrei Naționale „Lăutarii”, soția violonistului Nicolae Botgros, a decedat luni, 26 iulie, în urma unei boli incurabile.
Lidia Bejenaru s-a născut în data de trei mai 1953, în satul Țiplești, raionul Sângerei. Și-a început cariera de solistă în Orchestra de muzică populară „Lăutarii” în anul 1978, unde a cântat până la sfârșitul vieții. În 1993 a fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia „Meritul Civic” pentru realizările sale în domeniul muzicii populare. Ea a fost înmormântată la Cimitirul Central din Capitală.
Comentarii