Administrația de Stat a Drumurilor are un nou director interimar

Autor: , in Actualitate / Social / 1 septembrie, 2021, 17:40

Sergiu Bejan este noul director interimar al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor. Acesta a fost prezentat miercuri, 1 septembriE, ehipei instituției.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că Sergiu Bejan are o vastă experiență în proiectarea drumurilor și podurilor.

Bejan este expert tehnic atestat la capitolul B. 3a, b, 4, 7, 8, C în domeniile construcții rutiere și feroviare.

De asemenea, a absolvit și obținut titlul de doctor în inginerie mecanică la Universitatea ”Dunărea de Jos Galați” Facultatea de Mecanică din Brăila, Romania și a publicat peste 25 de articole și publicații științifice. Acesta a participat în calitate de inginer șef de proiect domeniul „Construcții Rutiere” la peste 60 de obiecte a drumurilor naționale din Republica Moldova și România.

„De astăzi, domnul Bejan preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva. Aveți toată încrederea noastră! Baftă multă”,a adăugat Spînu.

Ministrul Andrei Spînu a prezentat câteva priorități pe termen scurt către noul director interimar Administrația de Stat a Drumurilor:

✅ Să facă regulă și să aibă grijă de acostamentele drumurilor;
✅ Să fie vopsite calitativ și regulat marcajele rutiere;
✅ Să propună un plan de plasare a indicatoarelor de informare și de securitate pe drumurile naționale și regionale.

Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), Veaceslav Potop, și-a dat demisia joi, 26 august.

Veaceslav Potop a ajuns la conducerea Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) în prima jumătate a anului 2020, numirea acestuia nefiind făcută publică de autorități.

Până în septembrie 2019, Veaceslav Potop a ocupat funcția de director adjunct al Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *