Cavcaliuc mulțumește presei pentru „publicitatea companiei” de la Londra: Vă chem să aveți bunul simț și omenie

Autor: , in Actualitate / Politic / 3 septembrie, 2021, 16:37

Liderul PACE, care se află în prezent în Regatul Unit, a venit cu o reacție după ce presa a scris despre faptul că și-a dechis o firmă la Londra. „Mulțumesc presei din Republica Moldova, pentru publicitatea companiei mele din Marea Britanie. De obicei, unii din ei nu se sfiesc să ceară multe mii de € pentru a face publicitate, acum ceva s-a schimbat la ei, fac gratuit. Vă mulțumesc, apreciez efortul și voluntariatul Dvs”, a scris Cavcaliuc pe Facebook.

Acesta recunoaște că și-a fondat o companie în Regatul Unit și spune că nu vede „nimic rău în asta”.

„Și-n Moldova, în anul 2007, la vârsta de 25 ani, am fondat cu familia mea o companie prosperă care a creat multe locuri de muncă, am achitat impozite la stat. Dar asta, nu prea am văzut să fie mediatizat. Toată viața am muncit, muncesc și-n prezent și nu văd nimic rău în asta”, a scris acesta.

„Mai mult ca atât, am anunțat, nu o dată, că activez într-o companie internațională și activitatea mea curentă ține de mediul de afaceri. Apropo, voi crea mai multe locuri de muncă în compania mea și ca prioritate, voi angaja compatrioți de-ai noștri din diasporă care sunt fără serviciu, oameni la care țin foarte mult, pentru că, am simțit pe pielea mea, fiind copilul părinților lăsat acasă la o vârstă fragedă nevoiți să meargă la muncă peste hotare”, a mai scris Cavcaliuc.

„Și da, din remitențele noastre trimise în Moldova ca și-n cazul la alte sute de mii de persoane, inclusiv cum au făcut-o părinții mei muncind peste 20 de ani în străinătate, vom contribui la ridicarea economiei”, a adăugat acesta, făcând apel către „presă și unii răutăcioși” pentru a-i fi respectată „dreptul la viața privată și prezumția nevinovăției”.

„Sunt om ca toți oamenii, am și eu copii, părinți care nu sunt la prima tinerețe și uneori show-urile, știrile false sau cele cu titluri bengoase, îi afectează negativ. Vă chem să aveți bunul simț și omenie”, a conchis liderul PACE.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *