Messi și Ronaldo mai au pentru ce lupta: Care sunt recordurile absolute râvnite de cei doi

Autor: , in Sport / 3 septembrie, 2021, 17:04

Lionel Messi (34 de ani) și Cristiano Ronaldo (36 de ani) își continuă rivalitatea de la distanță, după ce aceștia și-au schimbat clubul în această vară. Cei doi au câștigat aproape tot ce se poate în fotbal, atât la nivel colectiv, cât și la nivel individual. Cu toate acestea, mai sunt câteva lucruri pe care cei doi încă le râvnesc, scrie DigiSport.

În primul rând, niciunul dintre cei doi nu a reușit să câștige Campionatul Mondial. Messi a fost cel mai aproape, în 2014, dar Argentina a fost învinsă de Germania în prelungiri, cu 1-0, prin golul antologic al lui Mario Gotze. „Puricele” și CR7 vor avea, probabil, ultima șansă să câștige cel mai prestigios trofeu internațional la Campionatul Mondial din 2022.

În al doilea rând, fiecare dintre cei doi granzi mai are câte o performanță individuală absolută rămasă în joc. Messi mai are nevoie de două goluri în tricoul Argentinei pentru a deveni cel mai bun marcator sud-american din istorie, titulatură deținută în acest moment de legendarul Pele, cu 77 de reușite.

De partea cealaltă, portughezul supranumit „Mister Champions League” mai trebuie să bifeze două apariții în Liga Campionilor pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe în cea mai tare competiție intercluburi din lume. Momentan, recordul este deținut de fostul său coechipier, Iker Casillas, cu 177 de meciuri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *