Partidul nu i-a uitat. Cu ce funcții se aleg secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, și ex-viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari

Autor: , in Actualitate / Politic / 6 septembrie, 2021, 19:34

Luni, 6 septembrie, a avut loc ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor (PSRM), în cadrul căreia s-au discutat mai multe subiecte și au fost luate mai multe decizii.

„Au fost examinate diverse aspecte organizatorice de partid, punctând un șir de acțiuni ce sunt necesare pe termen scurt și mediu. S-a decis consolidarea echipei centrale a partidului. Astfel, de domeniul juridic va fi responsabil Maxim Lebedinschi, iar de relațiile externe ale PSRM va fi responsabilă Olga Cebotari, ex-vicepremier pentru Reintegrare”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Potrivit partidului, membrii Comitetului Executiv au analizat și „ultimele decizii controversate luate de noul regim, precum și efectele negative ale acestora asupra oamenilor din țară”.

„S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor. De asemenea, constatăm deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19.

Comitetul Executiv a decis convocarea la finele acestei săptămâni a ședinței Consiliului Republican al PSRM, pe agenda căruia va fi inclusiv decizia de convocare a Congresului partidului, care trebuie să fie organizat până la finele anului curent”, se mai arată în comunicatul PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *