Momentul în care un excavator distruge o mașină parcată în preajma unui șantier din Chișinău (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 15 septembrie, 2021, 13:44

Incident bizar pe șantierul de pe bulevardul Grigore Vieru din Chișinău, unde se demolează fostul restaurant Sănătate. Un excavator a distrus o mașină parcată pe acel teritoriu, iar momentul a fost surprins de un martor ocular.

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru COTIDIANUL că șoferița care s-a ales cu mașina deteriorată nu are nicio pretenție și a refuzat să depună plângere.

„A fost înregistrat ca informație despre deteriorarea unei mașini de model Daewoo, care aparține unei doamne. Ajunși la fața locului, polițiștii au audiat doamna. Șoferița a refuzat sa înregistreze o plângere în acest sens, declarând că nu are pretenții”, a precizat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

„La moment nu a apărut încă proprietarul. Semn care să interzică parcarea nu este, pentru că acolo este un pasaj, ca între blocuri. Șoferii des parchează mașinile acolo dar loc este și pentru o betoniera să mai treacă… Se găseau soluții pentru a evacua mașina, chiar nu e clar de ce a procedat astfel (n.red. macaragiul). La sigur intenționat, era un băiețel tinerel în excavator, s-a dat un pic în spectacol… Așteptăm să vedem ce spune proprietarul, dar și explicația domnului șofer din macara”, a declarat Cristina Bodiu pentru Replica Media.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *