Maia Sandu, către diaspora din New York: Îmi doresc să transformăm R. Moldova, astfel încât, toți moldovenii stabiliți peste hotare să-și dorească să revină acasă

Autor: , in Politic / 22 septembrie, 2021, 17:42

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit în seara zilei de marți, 21 septembrie, cu un grup de cetățeni moldoveni, stabiliți de mai mulți ani la New York. Din cauza situației pandemice, discuția a avut loc în format restrâns.

„Interlocutorii mi-au împărtășit din experiența lor de viață și de activitate în SUA, am discutat și despre planurile lor de reconectare cu Republica Moldova. Am vorbit și despre oportunitățile economice și investiționale ce vor apărea în țară în urma schimbărilor inițiate de noua guvernare de la Chișinău”, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului le-a mulțumit concetățenilor noștri de la New York pentru implicarea activă în promovarea schimbărilor de la Chișinău.

„Noi contăm pe ei și mai departe. Cu participarea moldovenilor stabiliți în diferite regiuni ale globului, putem dezvolta mai rapid și mai eficient țara noastră. Îmi doresc să transformăm Moldova, astfel încât toți moldovenii stabiliți peste hotare să-și dorească să revină acasă”, a menționat Maia Sandu.

Maia Sandu se află în perioada 21-22 septembrie la New York, SUA, unde participă la lucrările Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X