Ultima dorinţă înainte de moarte pe care C. Ronaldo trebuie să i-o îndeplinească mamei sale

Autor: , in Sport / 22 septembrie, 2021, 18:56

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United şi joacă fenomenal pentru finalista Ligii Europa. Înainte de a pleca de la Juventus Torino, s-a zvonit că superstarul ar putea fi legitimat de Sporting Lisabona, campioana Portugaliei. Ultima dorinţă a mamei este să-l mai vadă o dată în tricoul verde, în care CR7 a debutat sub comanda românului Loţi Boloni, scrie Mediafax.

Relaţia dintre Cristiano Ronaldo cu mama lui, Dolores Aveiro, este cu adevărat specială, mai ales după ce fotbalistul şi-a pierdut tatăl. Recentele cuvinte spuse de femeie pentru podcast-ul ADN de Leão, preluate de publicaţia Record, arată clar că, în viitor, nu atât de departe, CR7 ar putea să se schimbe din nou clubul.

Dolores Aveiro a afirmat: „I-am spus fiului meu că vreau să-l văd jucând la Sporting, înainte de a muri”, a spus mama campionului portughez.

„La acea vreme (n. r. – la Sportingul pregătit de Boloni), Ronaldo nu avea antrenor, dar astăzi este profesorul fiului său. Să-i văd pe amândoi împreună la Sporting este visul meu”, a mai zis mama lui Ronaldo.

Despre la trecerea la United, a comentat: „La televizor s-a vorbit despre Manchester City, dar mi-a spus: „Mamă, nu-ţi face griji pentru ceea ce spun, pentru că merg la United”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X