Un ex-oficial al Partidului Comunist spune că China a răspândit intenționat COVID. Când s-ar fi produs primele infectări

Autor: , in COVID-19 / 23 septembrie, 2021, 18:07

Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat COVID la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, conform Daily Mail, citat de Mediafax.

Wei Jingsheng a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi fost primul eveniment de super-răspândire a virusului.
Turneul internaţional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan – oraşul aflat la originea pandemiei COVID-19 – cu două luni înainte ca China să notifice Organizaţia Mondială a Sănătăţii despre primele cazuri.

Jingsheng susţine cu nu este întâmplător faptul că unii dintre cei 9.000 de sportivi internaţionali care au participat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă. Declaraţiile sale au fost făcute în filmul documentar produs de Sky News „What Really Happened in Wuhan”.

El susţine că a auzit că guvernul chinez a efectuat un „exerciţiu neobişnuit” în timpul jocurilor.

Afirmaţiile sale au fost susţinute de fostul consilier principal al Departamentului de Stat al SUA Miles Yu.

El a spus că sportivi francezi, germani şi americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu, prezentând simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testaţi pentru virus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X