(DOC) Alertele de călătorie actualizate: Situația la zi

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 24 septembrie, 2021, 20:17

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) informează despre actualizarea alertelor de călătorie, conform situației din data de astăzi, 24 septembrie.

Potrivit instituției, informațiile se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice ale statelor străine .

Datele pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Lista completă a alertelor de călătorie din această săptămână poate fi accesată aici.

„Recomandăm consultarea la etapa planificării unei călătorii a alertelor săptămânale publicate pe pagina web a ministerului de externe, pe paginile ambasadelor în țările de destinație precum și politicile companiilor de transport avia, rutier sau feroviar pentru pasageri.

Suplimentar la resursele MAEIE, recomandăm cetățenilor Republici Moldova care dispun de dubla cetățenie, a unui stat membru al UE, consultarea adițională și a datelor operative privind menținerea/ridicarea măsurilor restrictive la Re-Open (platformă menținută de Uniunea Europeană)”, se arată într-un comunicat al MAEIE.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *