Focuri de armă la un service auto: Proprietarul a ajuns la spital, atacatorul – reținut

Autor: , in Actualitate / 3 octombrie, 2021, 12:15

Proprietarul unui service auto din Cupcini, raionul Edineț, a ajuns la spital cu trei plăgi după ce a fost împușcat în urma unui conflict desfășurat sâmbătă seara.

Locul unde au avut loc incidentele – garajul în care se prestează servicii de reparații auto – aparține unui bărbat de 27 de ani, locuitor al orașului Cupcini din raionul Edineț. La fața locului au venit cu un automobil patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani, toți locuitori ai raionului Edineț.

Potrivit Polițiie, trei persoane din grupul de bărbați au inițiat un conflict și i-au agresat fizic pe doi angajați de 23 și 35 de ani, care activau în acel moment în garaj.

La scurt timp a venit și proprietarul garajului.

În timpul altercației, unul dintre agresori, un bărbat de 53 de ani, a efectuat patru împușcături în direcția proprietarului garajului din arma cu țeavă ghintuită de model Baikal-442, care este deținută legal de către persoana suspectă.

Ulterior, agresorii au fugit de la fața locului.

Victima de 27 de ani a fost transportată la Spitalul raional Edineț, cu trei plăgi împușcate în regiunea abdomenului.

Toți agresorii au fost depistați în scurt timp de către polițiști.

Bărbatul care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale pe caz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X