Mbappé dezvăluie detaliile transferului ratat la Real Madrid: „Am spus că vreau să plec”

Autor: , in Sport / 4 octombrie, 2021, 18:23

Starul francez Kylian Mbappé oferă detalii importante despre transferul eşuat la Real Madrid, în vară, în cadrul unui interviu ce urmează a fi difuzat marţi, de RMC Sport. Într-un extras publicat în avanpremieră, francezul face declaraţii tranşante referitoare le negocierile sale cu PSG.

Întreaga lume a fotbalului a vorbit despre acest posibil transfer, în această vară, dar Kylian Mbappé a preferat să păstreze tăcerea. În interviul celor de la RMC Sport, Mbappé destăinuie dorinţa sa de a fi plecat la Real Madrid în această vară, negând acuzele conform cărora ar fi aşteptat sfârşitul lunii august şi ultimele zile ale perioadei de transfer pentru a comunica clubului PSG dorinţa sa de a pleca cu un an înainte de sfârşitul contractului său.

„Am cerut să plec, pentru că din moment ce nu am vrut să prelungesc, am vrut ca clubul să aibă parte de o sumă de transfer, cu care să poată aduce un înlocuitor de calitate”, explică el în cadrul interviului, potrivit Mediafax.

„PSG este un club care mi-a adus multe, am fost mereu fericit, în cei patru ani pe care i-am petrecut aici, şi încă sunt. Am anunţat suficient de devreme pentru ca clubul să ştie. Am vrut ca toată lumea să aibă de câştigat, să mergem mână în mână, să facem o afacere bună şi am respectat acest lucru. Am spus: dacă nu vreţi să plec, rămân”, a explicat el, puţin surprins de amploarea pe care a luat-o intenţia sa de a se transfera.

„Oamenii au spus că am refuzat şase sau şapte oferte de prelungire, că nu mai vreau să vorbesc cu Leonardo, nu este absolut deloc adevărat. Oamenii îmi spun: „Kylian, acum vorbeşti cu preşedintele”.

„Poziţia mea a fost clară. Am spus că vreau să plec şi am spus-o de la început. Personal, nu prea am apreciat faptul că au spus despre mine că aş fi anunţat în ultima săptămână din august, pentru că asta sună a furt, a minciună. Am spus la sfârşitul lunii iulie că vreau să plec”, a mai adăugat francezul.

Interviul de două ore ce va fi difuzat marţi va cuprinde răspunsuri şi la alte subiecte precum participarea la echipa naţională sau sosirea la PSG a lui Messi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X