Dodon s-a întâlnit cu Kozak la Moscova, cu o zi înaintea sosirii delegației moldovenești în frunte cu Kulminski

Autor: , in Politic / 6 octombrie, 2021, 19:21

Liderul PSRM a avut o întrevedere la Moscova cu Dmitri Kozak, șeful-adjunct al administrației de la Kremlin, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Republica Moldova.

Într-un comunicat al socialiștilor se precizează că Igor Dodon a discutat cu oficialul rus din calitatea sa de președinte al Comisiei Interparlamentare de Cooperare între Parlamentul R: Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse, și membru al grupului parlamentar de prietenie cu Rusia.

„Părțile au discutat un spectru larg de chestiuni legate de dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic dintre statele noastre, exprimând opinia unanimă privind importanța asigurării unei dinamici pozitive în direcțiile de interes reciproc”; se arată în comunicatul PSRM.

„Am remarcat faptul că la 19 noiembrie curent vom marca 20 de ani de la semnarea Tratatului de Prietenie și Cooperare între Republica Moldova și Federația Rusă, care ne oferă o bună oportunitate de a analiza rezultatele activității noastre comune și de a determina prioritățile de cooperare ulterioară, în beneficiul popoarelor noastre”, a spus Dodon.

Cotidianul precizează că întrevederea a avut loc cu doar o zi înainte ca la Moscova să ajungă delegația Republicii Moldova, condusă de vicepremierul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski. În cadrul vizitei sale de lucru, oficialul moldovean va avea o întâlnire și cu Dmitri Kozak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X