Ce spune Grosu, după ce a fost acționat în judecată de Vlah

Autor: , in Actualitate / Politic / 12 octombrie, 2021, 11:00

Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, l-a acționat în instanța de judecată pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. Șeful Legislativului spune că o să „discute în istanță”.

Grosu a afirmat că nu cunoaște data primei ședințe de judecată, care, potrivit portalului instanței ar urma să aibă loc în data de 24 noiembrie.

„O să mergem în istanță și o să discutăm în istanță. O să ne întâlnim cu avocații, cu persoana care m-a vizat pe mine și eu pe ea, în istanță, fără ca să fac declarații tari aici s-au dincolo, să nu se interpreteze că influențez cumva pe cineva”, a declarat Grosu.

Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, l-a acționat în instanța de judecată pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. Prima ședință a fost programată pentru 24 noiembrie.

Vlah consideră că opinia publică a fost indusă în eroare și că ea a fost denigrată printr-o declarație făcută de Grosu în cadrul unei întrevederi cu alegătorii în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

„Știm cum se comportă Irina Vlah și fratele ei, am auzit despre comportamentul ei. Domnia sa și-ar fi delapidat toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare în Găgăuzia. Noi cunoaștem asta, și unica ce vă pot spune, pentru noi corupții nu au naționalitate”, este declarația lui Grosu făcută în data de 6 septembrie, pentru care Vlah l-a acționat în judecată.

Irina Vlah cere scuze publice de la Igor Grosu și prejudiciu moral în valoare de 200.000 de lei.

Conform informațiilor de pe portalul instanțelor, la sediul Centru al Judecătoriei Chișinău, ședința de pregătire a cauzei a fost stabilită pentru data de 24 noiembrie, cu începere de la ora 15:00.

Detalii: (DOC) Irina Vlah l-a acționat în judecată pe Igor Grosu. Solicită scuze publice și prejudiciu moral în sumă de 200.000 de lei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X