„Am expediat imediat un demers”. Reacția APP privind cariera de piatră concasată din Pervomaisc

Autor: , in Actualitate / 13 octombrie, 2021, 17:20

Agenția Proprietății Publice (APP) a venit cu o reacție privind cariera de piatră concasată din granit de la Pervoimaisc, regiunea Nicolaev, Ucraina.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public și care vizează expunerea la licitație repetată, de către partea ucraineană responsabilă pentru geologie și geodezie, pentru data de 20 octombrie 2021 a dreptului de folosință asupra terenului cu piatră, care se află pe teritoriul Ucrainei dar e gestionat de Întreprinderea de Stat a Republicii Moldova, Agenția Proprietății Publice precizează că a fost informată despre acest fapt pe data de 5 octombrie 2021”, a anunțat APP, menționând că a expediat imediat un demers cu solicitarea anulării licitației respective.

Instituția menționează că pe data de 15 octombrie curent va fi organizată o ședință de lucru, sub conducerea viceprim-ministrului pentru reintegrare, Vlad Kulminski, pentru relansarea activității grupurilor sectoriale de lucru pe linia Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale.

„Pe agenda discuțiilor se regăsește și situația creată la Î.S. „Cariera de piatră concasată din granit” din Pervomaisc”, a precizat APP.

Vezi și: Slusari: R. Moldova a pierdut, de facto, cariera de piatră concasată din Pervomaisc, Ucraina

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X