Distracție în pandemie. Peste 40 de agenți economici, sancționați pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Autor: , in COVID-19 / Social / 13 octombrie, 2021, 13:31

Chiar dacă e pandemie și au fost impuse restricții, unii nu le respectă. Peste 40 de agenți economici care au comis încălcări în legătură cu măsurile de protecție împotriva COVID1-9 au fost depistați de oamenii legii. Pe numele acestora au fost inițiate proceduri contravenționale și urmează anexarea probelor cu ulterioară tragere la răspundere.

„În rezultatul unei ample analize a activității persoanelor ce prestează servicii din domeniul alimentației publice și anume, cluburi de noapte, ringuri de dans, zone de agrement, vizate în prevederile hotărârilor Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică, s-a stabilit faptul că, aceștia plasează anunțuri de publicitate și invitații la diverse manifestații cultural-distractive, prin intermediul rețelelor de socializare, deși aceasta contravine prevederilor legale”, au declarat reprezentanții Poliției Naționale.

Astfel, în perioada 7-10 octombrie curent, ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații, au efectuat un șir de acțiuni în vederea verificării respectării măsurilor de sănătate publică.

„Au fost inspectați 64 de agenți economici, fiind depistate încălcări la 41 dintre aceștia”, au precizat reprezentanții Poliției Naționale.

În privința agenților economici au fost inițiate proceduri contravenționale și urmează anexarea probelor cu ulterioara tragere la răspundere a persoanelor vinovate, conform Codului contravențional.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *