Litvinenco, după ce comuniștii și socialiștii au înaintat moțiune simplă împotriva Ministerului Justiției: „Îi voi da curs așa cum prevede legea”

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 octombrie, 2021, 12:19

Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție, la scurt timp după ce Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au înaintat în Parlament o moțiune simplă împotriva activității Ministerului Justiției, comentând că „pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări”.

„Văd că socialiști și comuniști au înaintat împotriva mea moțiune simplă la Parlament. Ce să zic? Evident că, deoarece este un instrument constituțional, îi voi da curs așa cum prevede legea. Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul. Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde”, a declarat Litvinenco.

Totodată, ministrul Justiției a mai spus că „voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii”.

„Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii. Punct!”, a conchis Litvinenco.

Amintim că, în debutul ședinței Parlamentului de joi, 14 octombrie, deputatul socialist Vasile Bolea a anunțat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor înaintează moțiune simplă asupra activității Ministerului Justiției.

Aceasta este prima moțiune înregistrată împotriva activității actualei guvernări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *