Mai multe comisii parlamentare străine, în vizită la Chișinău. Cu cine vor avea întrevederi

Autor: , in Politic / 18 octombrie, 2021, 16:46

În următoarele două săptămâni, Legislativul va primi în vizită delegații ale mai multor comisii parlamentare din străinătate.

Oficialii vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, vor discuta cu președinții și membrii comisiilor permanente ale Legislativului Republicii Moldova.

Astfel, în perioada 19-21 octombrie 2021, Parlamentul va găzdui vizita delegației Comisiei afaceri externe, apărare și securitate din cadrul Senatului Parlamentului Republicii Cehe.

Pe parcursul zilei de 22 octombrie, Legislativul va primi în vizită membrii Comisiilor pentru politică externă și Comisiilor pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României.

În perioada 26-31 octombrie 2021, o vizită de lucru vor întreprinde președinții Comitetelor pentru afaceri externe din cadrul Parlamentelor Țărilor Baltice – Saeima Republicii Letonia, Seimas-ul Republicii Lituania și Riigikogu al Republicii Estonia.

Parlamentul de Legislatura a XI-a și-a propus intensificarea colaborării interparlamentare la nivel de comisii și grupuri de prietenie.

Recent, o delegație a Comisiei pentru cultură și media a Senatului României s-a aflat în vizită la Parlamentul Republicii Moldova. Iar în cadrul vizitei Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la București, de la începutul lunii septembrie, președinții și vicepreședinții comisiilor din Parlamentul Republicii Moldova au avut întâlniri cu omologii din Camera Deputaților și din Senatul Parlamentului României.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X