Un bărbat este cercetal penal, după ce a mințit că i-a fost furată mașina. Riscă doi ani de închisoare

Autor: , in Actualitate / Social / 19 octombrie, 2021, 13:32

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, este cercetat penal, după ce la data de 8 octombrie a sesizat Poliția, comunicând că pe parcursul nopții i-a fost furat automobilul mașina Toyota Prius, ce era parcat în curtea blocului de locuit amplasat pe bulevardul Traian din Chișinău, iar prejudiciul cauzat constituie 200.000 de lei.

Oamenii legii au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru a stabili și identifica făptașul în comiterea infracțiunii cât și locul automobilului furat.

În cadrul acțiunilor desfășurate de către forțele de ordine și analizării imaginilor video ridicate de pe camerele de supraveghere s-a constatat că mijlocul de transport a fost luat de la locul parcării chiar de către bărbat.

În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că a mers în ospeție, după care a uitat unde a parcat automobilul.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală, iar conform legislației se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 32.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

În acest context Poliția face apel către cetățeni, să nu recurgă la așa gesturi și să ducă organele de drept în eroare, deoarece acțiunile date se pedepsesc penal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X