Morari își declară iubirea față de Platon și vorbește despre perioada grea pe care „a ascuns-o de toată lumea”

Autor: , in Actualitate / Politic / 21 octombrie, 2021, 17:59

Într-o postare pe Facebook, jurnalista Natalia Morari și-a declarat, în premieră, dragostea pentru controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, cel despre care a anunțat, la începutul lunii septembrie curent, că este tatăl copilului său. Fondatoarea postului de televiziune TV8 a mai scris despre „perioada grea” pe care ar fi fost „nevoită” să o ascundă, după ce a făcut dezvăluirea.

Citește și: Morari explică de ce a atacat în judecată TV8 și lansează acuzații la adresa lui Boțan: Nu voi permite preluarea postului prin scoaterea mea ilegală din televiziunea pe care am creat-o

„Trebuie să recunosc că după naștere a urmat o perioadă grea pe care am fost nevoită s-o ascund de toată lumea: în iulie din țară a fost nevoit să plece omul pe care îl iubesc, tatăl fiului meu. Am rămas cu un copil de doar trei luni în brațe cu o frică totală pentru viitorul lui, iar cei cu adevărat apropiați cunosc în detalii că am început să am stări de anxietate și atacuri de panică”, a scris ea, menționând că „în paralel a fost lansată o campanie întreagă de presiune și șantaj la adresa mea în legătura cu relația mea cu omul pe care îl iubesc (cu mulți actori implicați, „șestiorka” SIS-lui Rizea fiind doar o mică parte din scenariu)”.

Ea a lansat acuzații la adresa membrilor Consiliului de Administrare a „Media Alternativă”, asociația obștească care deține licența postului de televiziune TV8.

„Din 7 septembrie mai mulți colegi mi-au organizat un adevărat „товарищеский суд” invocând detalii din viața mea personală (care, repet, nu a influențat nicidecum politica editorială a postului) și insistând că, din cauza acestora, ar trebui să plec din toate organele de conducere (funcția de președinte și Consiliul de Administrație) și să mă retrag de pe sticlă pe o perioadă de timp, cât se vor liniști apele. Chiar dacă oricum nu aveam tangență cu managementul operațional și politica editorială a postului, am acceptat să fac toate acestea pentru că presiunea a fost mult prea mare. Uneori, chiar dacă pe interior știi că nu ai făcut niciun rău (din ceea ce ți se invocă), ești nevoit să cedezi pentru binele tuturor.

A doua zi, după ce am făcut acea postare, a început un adevărat linșaj mediatic fără de precedent la care am fost supusă. Până acum îmi revin după șocul trăit, văzând cu câtă ardoare mă calcă în picioare inclusiv cei pe care i-am adus să facem împreună televiziunea”, a mai scris Natalia Morari.

Ea s-a referit și la anumite discuții interne de la TV8, care i-ar fi provocat atacuri de panică.

„Starea mea psihologică de atunci a fost absolut dezechilibrată, eu fiind linșată în continuare de așa-ziși „ai mei”, cu care ani la rând împreună am luptat pentru schimbare. […] Eu m-am speriat pentru copil și am avut încă un atac de panică pentru că știam că în spatele înlăturării mele din spațiul mediatic ar sta oameni legați de SIS”, a precizat Morari.

Vezi și: Morari explică de ce a atacat în judecată TV8 și lansează acuzații la adresa lui Boțan: Nu voi permite preluarea postului prin scoaterea mea ilegală din televiziunea pe care am creat-o

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X