Centrul Municipal de Vaccinare din Chișinău va activa în regim extins. Numărul persoanelor care s-au imunizat cu ambele doze

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 26 octombrie, 2021, 09:59

Centrul Municipal de Vaccinare din Chișinău va activa în regim extins. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerului Sănătății.

În perioada 25-31 octombrie, Centrul Municipal de Vaccinare din Chișinău, situat pe strada Petru Rareș 18, va activa în regim extins, în intervalul orelor 8:00 – 20:30.

„Săptămâna Imunizării vine să contureze toate mesajele experților în epidemiologie, autorităților în sănătate despre importanța vaccinării pentru a opri pandemia. Îndemnăm toți cetățenii, care încă nu au reușit să o facă, să beneficieze de vaccin. Protejați-vă pe Dvs. și pe cei dragi, puneți umărul la sporirea nivelului de vaccinare, astfel încât să avem parte de o viață sănătoasă, fără COVID-19”, menționează secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 329.294 de persoane infectate cu COVID-19.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 2.404 persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 228 în stare extrem de gravă și 33 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

În total, 307.464 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 7.535 au decedat din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

De la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, 853.658 de persoane din Republica Moldova au încheiat schema completă de vaccinare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X