Femeie dată jos din troleibuz după ce a refuzat să poarte mască și a reacționat impulsiv față de pasageri

Autor: , in COVID-19 / Social / 26 octombrie, 2021, 19:59

O femeie a fost dată jos din troleibuz după ce a intrat în mijlocul de transport public fără a purta mască. Incidentul a avut loc la o stație de așteptare pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Armenească din centrul Chișinăului.

Femeia ar fi încercat să urce în transport public fără masca de protecție, astfel ceilalți pasageri i-au solicitat să îmbrace masca de protecție ori să coboare din transport.

Ea a refuzat categoric și a reacționat impulsiv în adresa pasagerilor.

„Pentru că doamna blocase intrarea în transport (refuza să coboare) pasagerii au solicitat intervenția unei patrule de carabinieri ce exercita serviciul de menținere a ordinii publice în apropiere. Pentru a ameliora situația, carabinierii au informat persoana care refuza categoric să îmbrace masca – despre riscurile de infectare cu COVID-19 la care se supune atât pe ea, cât și pe cei din jur. La fel, purtarea măștii de protecție în transportul public, este o obligativitate în conformitate cu cerințele stipulate în hotărârile CNESP”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General de Carabinieri.

În timpul discuției persoana a reacționat negativ și la un moment dat a căzut la pământ, fiind inconștientă.

Carabinierii au solicitat la fața locului o ambulanță, care la scurt timp a preluat persoana pentru a-i acorda ajutor medical.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X