(VIDEO) O femeie din Spania și-a înscenat răpirea, iar cu răscumpărarea plătită de soțul ei s-a dus la bingo

Autor: , in Externe / 26 octombrie, 2021, 15:55

O femeie din Spania și-a înscenat propria răpire și a folosit banii de răscumpărare de la soțul ei pentru a juca bingo, spune poliția.

Poliția a arestat-o pe femeia care și-ar fi înscenat propria răpire și a folosit o parte din banii din răscumpărarea de 6.000 de euro plătită de soțul ei îngrozit pentru a juca bingo.

Femeia în vârstă de 47 de ani a inventat răpirea falsă în timp ce soțul ei era în spital, făcându-l să creadă că era în pericol de moarte, potrivit El Pais, citat de Digi24.

A sunat apoi insistent la poliție pentru a raporta răpirea.

Bărbatul primise mesaje de la soția lui în care i-a spus că fusese răpită și în care îi explica ce trebuie să facă pentru a-i asigura libertatea.

După ce bărbatul a sunat la poliție, a fost mobilizat un echipaj special pentru a o salva. Însă polițiștii au constatat destul de repede că afirmațiile ei sunt false, datorită mai multor filmări.

Poliția catalană a obținut imagini în care aceasta este surprinsă ridicând banii de răscumpărare, iar în alte imagini este văzută intrând într-o sală de bingo, unde a cheltuit o parte din sumă.

Femeia a fost găsită într-un cazinou din Badalona, ​​lângă Barcelona și arestată în mijlocul unui joc de bingo. Ulterior a fost eliberată pe cauțiune, fiind cercetată în stare de libertate pentru înscenarea unei infracțiuni și extorcare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X