(VIDEO) Un antrenor a fost împușcat în timpul unui meci de fotbal

Autor: , in Externe / 1 noiembrie, 2021, 17:03

Scene incredibile pe un teren de fotbal din Argentina. Mauricio Romero (38 de ani), antrenorul lui Ferro de Gerenal Pico, a fost împușcat în timpul meciului pe care echipa sa l-a susținut împotriva celor de la Huracan Las Heras, în liga a patra.

În minutul 34 al partidei, Romero a fost atins de un glonț tras din tribune. Antrenorul sud-american a fost prins la mijloc în lupta cu focuri de armă dintre suporterii celor două echipe. Cei 22 de fotbaliști și brigada de arbitri au sprintat imediat spre vestiare.

La scurt timp după incident, pe rețelele sociale au apărut imagini cu Mauricio Romero, primind îngrijiri medicale. Antrenorul a fost rănit superficial în zona umărului și este în afara oricărui pericol.

Partida s-a încheiat cu 10 minute înaintea finalului primei reprize, la scorul de 3-1 în favoarea celor de la Huracan, scrie DigiSport.

Gazdele au publicat un comunicat prin care condamnă comportamentul propriilor fani: „Aceste lupte duc clubul în ruină! Sperăm ca cei care fac rău echipei să nu mai vină la meciuri pentru ca adevărații suporteri să poată reveni pe stadion”.

Mauricio Romero este un fost internațional U20 argentinian care a evoluat la formații cunoscute din țara sa precum Lanus, Colon sau Gimnasia La Plata, dar și în Mexic, la Morelia, Atlante, Puebla și Dorados de Sinaloa.

Evenimentul vine la două săptămâni după ce în Portugalia, forțele de ordine au tras focuri de armă în aer pentru a liniști spiritele dintre jucătorii celor de la Vitoria Setubal B și suporterii lui Olimpico Montijo.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X