Examinarea demersului privind prelungirea arestului preventiv pe numele lui Alexandr Stoianoglo, amânată

Autor: , in Justiție / 2 noiembrie, 2021, 18:08

Judecătoria Chișinău sediul Ciocana a decis să amâne pentru ziua de mâine examinarea demersului procurorului anticorupție Victor Furtună privind prelungirea măsurii preventive de arest la domiciliu pentru 30 de zile pe numele procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, scrie Replica Media. O ședință în acest sens va avea loc la ora 11:00.

Procurorul Victor Furtună a anunțat că a părțile au decis de comun acord să amâne examinarea demersului pentru ziua de miercuri, 3 noiembrie, la ora 11:00, când a fost programată o altă ședință de judecată pe acest caz.

Procurorul a explicat că procedura de examinare a recuzării a luat prea mult timp și programul de lucru al instanței s-a încheiat. Totodată, acuzatorul a menționat că măsura preventivă de arest la domiciliu expiră pe data de 4 noiembrie, ora 16:41.

Vezi și: Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă cererea lui Stoianoglo împotriva CSP (DOC)

Tot astăzi, magistrații Curții de Apel Chișinău au declarat inadmisibilă cererea depusă de către procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo împotriva Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) prin care a contestat hotărârea în urma căreia a fost inițiată urmărirea penală în privința sa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X