(FOTO) Grav accident în Capitală: Doi angajați ai Guvernului au murit, iar alți doi – răniți. Mașina aparține Cancelariei de Stat

Autor: , in Actualitate / Social / 3 noiembrie, 2021, 11:51

Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, în urma unui accident produs miercuri dimineața, 3 noiembrie, la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din Capitală.

UPDATE: A decedat încă unul din angajații Guvernului care a fost implicat în accident. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de Anastasia Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița,

Poliția Capitalei a precizat că, în urma traumelor, bărbatul de 55 de ani a decedat pe patul de spital, în secția de reanimare.

Știrea inițială:

Anastasia Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița, a confirmat pentru COTIDIANUL că mașina implicată în accident aparține Cancelariei de Stat.

„Automobilul aparține Cancelariei de Stat, iar cele patru persoane sunt angajate în cadrul instituției. Cei patru bărbați implicați în accident sunt șoferi și un tehnician, angajați ai Guvernului”, a precizat Anastasia Taburcean.

Poliția Capitalei a anunțat că în dimineața de 3 noiembrie, în jurul orei 06:30 min, a fost sesizată despre producerea accidentului rutier.

La faţa locului s-au deplasat angajații Secției documentare accidente rutiere, de comun cu ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru documentarea şi constatarea tuturor circumstanţelor, fiind solicitaţi pentru intervenţie şi angajaţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, pentru a efectua descarcerarea.

La locul accidentului, polițiștii au stabilit că automobil de model Skoda, condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, s-a tamponat într-un pilon electric. În urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital șoferul și 3 pasageri, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul automobilului în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X