Ruslan Popov va mai sta încă 15 zile în izolatorul CNA. Decizia Curții de Apel

Autor: , in Justiție / 4 noiembrie, 2021, 16:59

Șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, va mai petrece încă 15 zile de arest în izolatorul Centrului Național Anticorupție. Decizia a fost luată joi, 4 noiembrie, de Curtea de Apel prin care a fost menținută încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, de prelungire a măsurii preventive sub formă de arest.

„Prin decizia de astăzi a Curții de Apel a fost menținută încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, de prelungire a măsurii preventive sub formă de arest pe un termen de 15 zile în privința învinuitului Ruslan Popov. Respectiv, au fost respinse recursurile apărării împotriva acestei soluții”, a comunicat procurora de caz, Nadejda Busuioc.

Informația a fost confirmată pentru Replica Media de procurora de caz, Nadejda Busuioc.

La 19 octombrie, Curtea de Apel Chișinău a schimbat măsura preventivă emisă de Judecătoria Chișinău pe numele șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, anchetat într-un dosar pentru îmbogățire ilicită.

Vezi și: Anticorupție: Afacerea necunoscută de la Orhei a procurorului Ruslan Popov (VIDEO)

Magistrații Curții de Apel Chișinău au admis parțial recursul depus de procurora de caz, care conduce urmărirea penală pe numele lui Popov, Nadejda Busuioc, care a solicitat aplicarea în privința procurorului suspendat a măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 zile. Astfel, potrivit deciziei judecătorilor CA, Ruslan Popov din arest la domiciliu a fost plasat în arest preventiv în izolatorul CNA.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X