Natalia Gavrilița, după demisia lui Vladislav Kulminski: Regretăm decizia, dar înțelegem circumstanțele personale

Autor: , in Actualitate / Politic / 5 noiembrie, 2021, 16:35

Prim-ministra Natalia Gavrilița a semnat cererea de demisie a viceprim-ministrului Vladislav Kulminski, menționând că „regretăm decizia colegului nostru, dar înțelegem circumstanțele personale”.

Natalia Gavrilița a luat act de decizie și a semnat cererea de demisie a oficialului.

„Regretăm decizia colegului nostru Vladislav Kulminski, dar înțelegem circumstanțele personale. Țin să-i mulțumesc domnului Kulminski pentru lucru asiduu în echipa guvernamentală pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean. Sunt sigură că domnul Kulminski va continua să contribuie prin expertiza lui la elaborarea politicilor în acest domeniu și în viitor”, a declarat Gavrilița.

Vezi și: Vladislav Kulminski a demisionat din funcţia de viceprim-ministru pentru Reintegrare. Motivul invocat

La trei luni după ce a fost numit în funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski a anunțat că demisionează din motive personale. Acesta a explicat că evenimentele din familie cer prezența sa fizică practic non-stop.

„Stimaţi prieteni, din motive personale am depus cererea de demisie din funcţia de vice-prim ministru pentru Reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezența mea fizică practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite să mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcţiei deţinute. În acest scurt timp am muncit și contribuit la asigurarea stabilităţii pe segmentele de care eram responsabil în timpuri deloc uşoare pentru țara noastră. Îi mulţumesc doamnei Prim-ministru, doamnei preşedinte și întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziţia colegilor pentru orice suport profesional de care va fi nevoie”, a declarat Kulminski.

Premierul desemnat Natalia Gavrilița a primit vineri, 6 august, votul de încredere al deputaților din Parlamentul de la Chișinău. Deputații au votat pentru învestirea Cabinetului de miniștri.

Pentru învestirea Guvernului au votat 61 deputați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X