(VIDEO) Alexandr Usatîi: Aproximativ 20 de socialiști își suspendă activitatea de membri în PSRM. Avem un singur motiv

Autor: , in Actualitate / Politic / 6 noiembrie, 2021, 11:19

Un grup format din circa 20 de socialiști din Bălți anunță că își suspendă calitatea de membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Aceștia invocă un singur motiv, fiind vorba despre dezacordul numirii lui Alexandr Nesterovschi în calitate de lider al organizației teritoriale a PSRM. Deocamdată, reprezentanții formațiunii nu au venit cu o reacție.

Anunțul desre plecarea din PSRM a fost făcut într-un video postat pe pagina de Facebook a consilierului municipal Alexandr Usatîi. Alături de el fiind și Veaceslav Zelenețchi – la fel consilier municipal, dar și un membru al comisiei de revizuire a partidului – Iurie Goncearuc.

„Motivul este unul: numirea în luna iulie a lui Alexandr Nesterovschi în calitate de lider al organizației teritoriale a PSRM. Eu am atenționat că el nu este persoana potrivită care ar fi capabilă să consolideze rândurile partidului, să atragă în partid noi membri (…) De ce facem această declarație abia acum? Speram că această greșeală va fi corectată”, a declarat Alexandr Usatîi.

Alexandr Usatîi susține că patru membri nu au fost invitați la ședința Consiliului organizației locale din luna iulie, dintre care trei sunt membri ai consiliului republican al partidului, atunci când a fost aleasă candidatura lui Alexandr Nesterovschi în calitate de lider al organizației teritoriale a PSRM.

„Show-ul va continua și fără noi”, a mai spus Usatîi.

Reprezentanții PSRM, deocamdată, nu au venit cu o reacție la acest subiect.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X