(DOC) Maia Sandu a semnat demisia lui Vladislav Kulminski. Funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare, vacantă

Autor: , in Actualitate / Politic / 9 noiembrie, 2021, 16:34

Maia Sandu a semnat decretul privind demisia lui Vladislav Kulminski din funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare.

Funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare a devenit vacantă, după demisia lui Vladislav Kulminski.

„Se ia act de cererea de demisie, din data de 5 noiembrie 2021, a domnului Vladislav Kulminski din funcția de viceprim-ministru pentru reintegrare”, menționează în document.

La trei luni după ce a fost numit în funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski a anunțat în data de 5 noiembrie că demisionează din motive personale. Acesta a explicat că evenimentele din familie cer prezența sa fizică practic non-stop.

„Stimaţi prieteni, din motive personale am depus cererea de demisie din funcţia de vice-prim ministru pentru Reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezența mea fizică practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite să mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcţiei deţinute. În acest scurt timp am muncit și contribuit la asigurarea stabilităţii pe segmentele de care eram responsabil în timpuri deloc uşoare pentru țara noastră. Îi mulţumesc doamnei Prim-ministru, doamnei preşedinte și întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziţia colegilor pentru orice suport profesional de care va fi nevoie”, a declarat Kulminski.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X