Ruslan Popov a fost testat negativ la COVID-19

Autor: , in COVID-19 / Social / 9 noiembrie, 2021, 15:36

Ambele teste de detectare a infecției COVID-19 efectuate pentru șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, au arătat rezultate negative. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Elena Cazacov.

Deocamdată nu este clar dacă Ruslan Popov va rămâne spitalizat sau va fi transferat înapoi în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA).

COTIDIANUL a încercat să obțină informații de la Igor Hlopețchi, avocatul lui Popov, însă acesta nu a răspuns la apelurile noastre.

Amintim că Ruslan Popov a fost transferat din izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA) la Centrul COVID de la Moldexpo în seara zilei de luni, 8 noiembrie, unde i s-au prelevat probe biologice pentru determinarea infectării cu noul coronavirus.

Potrivit Elenei Cazacov, testul Rapid Antigen efectuat a arătat rezultat negativ.

La acest subiect: Ruslan Popov, internat la Centrul COVID-19 de la Moldexpo

Adjunctul suspendat al procurorului general, Ruslan Popov, a fost reținut pe 9 octombrie, fiind cercetat penal într-un dosar penal pe faptul îmbogățirii ilicite, inițiat de procurori în urma analizei unor investigații investigații jurnalistice și a probelor acumulate la acest caz.

La 11 octombrie, șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, a fost plasat pentru 30 de zile în arest la domiciliu, în dosarul în care este investigat de îmbogățire ilicită.

Ulterior, la 4 noiembrie, Curtea de Apel Chișinău a decis prelungirea măsurii preventive a șefului adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, cu încă 15 zile și transferul acestuia din arest la domiciliu în izolatorul CNA.

Vezi și: Anticorupție: Afacerea necunoscută de la Orhei a procurorului Ruslan Popov (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X