Coadă la maratonul de vaccinare din centrul Chișinăului, unde participanților li se oferă un voucher de 500 de lei (FOTO)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / 13 noiembrie, 2021, 14:18

La maratonul de vaccinare din scuarul Teatrului de Operă și Balet din Chișinău, acolo unde municipalitatea a anunțat că va oferi câte n voucher în valoare de 500 de lei pentru cei care vor veni să se imunizeze, s-a format o coadă de doritori.

Acest lucru se poate vederea în câteva fotografii publicate pe Facebook de către edilul Ion Ceban.

„Punctul mobil de vaccinare este amplasat în scuarul Teatrului de Opera și Balet „Maria Bieșu”. Acțiunea de vaccinare va continua și duminică”, a scris Ceban.

„De această dată, Primăria Chișinău împreună cu mai mulți parteneri din domeniul HORECA a lansat un Maraton de vaccinare cu genericul „Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva COVID-19. Evenimentul promovează beneficiile și importanța vaccinării împotriva COVID-19.

De menționat că toţi cei care s-au vaccinat au primit un voucher unic în valoare de 500 de lei. Acesta poate fi folosit în cadrul restaurantelor partenere și anume: Rețeaua Draft; Vegan Phi; Mojito 1 și Mojito 2; Teatrul Gastronomic și Butcher.

În aceste localuri vor fi amenajate în mod special spațiile pentru cei care vor veni să-și valideze tichetele de masă”, a mai scris edilul.

Potrivit lui Ceban, Primăria va extinde implementarea proiectelor comune cu sectorul HORECA, în scopul promovării vaccinării și asigurării activităţilor economice în condiții de siguranță.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X