Mandatul de arest pe numele adjunctului suspendat al procurorului general, Ruslan Popov – prelungit

Autor: , in Actualitate / 17 noiembrie, 2021, 20:00

Mandatul de arestare pe numele adjunctului suspendat al procurorului general, Ruslan Popov, a fost prelungit. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 17 noiembrie, de către judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău.

Mandatul a fost prelungit cu zece zile, iar Ruslan Popov va sta în arest 30 de zile, în acest termen fiind incluse și cele 20 de zile de arest pe care le-a primit anterior.

Adjunctul suspendat al procurorului general, Ruslan Popov, a fost reținut pe 9 octombrie, fiind cercetat penal într-un dosar penal pe faptul îmbogățirii ilicite, inițiat de procurori în urma analizei unor investigații investigații jurnalistice și a probelor acumulate la acest caz.

La 11 octombrie, șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, a fost plasat pentru 30 de zile în arest la domiciliu, în dosarul în care este investigat de îmbogățire ilicită.

Ulterior, la 4 noiembrie, Curtea de Apel Chișinău a decis prelungirea măsurii preventive a șefului adjunct suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov, cu încă 15 zile și transferul acestuia din arest la domiciliu în izolatorul CNA.

Vezi și: Anticorupție: Afacerea necunoscută de la Orhei a procurorului Ruslan Popov (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X