Circulația trenului Chișinău-București, reluată din 12 decembrie curent. Programul curselor

Autor: , in Actualitate / Social / 20 noiembrie, 2021, 13:29

ÎS „Calea Ferată din Moldova” anunță că începând cu data de 12 decembrie 2021 se va relua circulația trenului nr.105/106 Chișinău-București.

Până pe 31 decembrie, trenul va circula de 2 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri.

Începând cu 2 ianuarie 2022 trenul va circula de 3 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri.

Plecarea trenului din Chișinău la ora 17.20, sosirea în București la ora 6.17, plecarea din București la ora 19.20, sosirea la Chișinău la ora 8.15.

Costul călătoriei a rămas același – tariful SMART (nerambursabil) – 19 euro, prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente – 580 lei, în vagon capitonat 670 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%.

Începând cu ziua de astăzi biletele pot fi procurate la casele gării feroviare, iar din 6 decembrie și prin internet, accesând site-ul www.cfm.md.

De asemenea, la gara Chișinău se pot achiziționa documente de călătorie pentru trenurile care circulă din București în direcția Budapesta, Sofia, Viena și mai departe cu transbordare la orice alte rute din țările europene.

Concomitent cu începerea circulației trenului nr. 105/106 Chișinău-București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

Totodată, ncepând cu luna martie 2020 și până în prezent circulația trenurilor de călători în trafic internațional în Republica Moldova a fost suspendată. Din 28 august 2021 a fost reluată circulația trenului Chișinău-Odesa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X