„Pentru mine e sfâșietor”. Crucificul instalat de Năstase la MAI a fost scos din instituție (VIDEO)

Autor: , in Politic / 20 noiembrie, 2021, 21:20

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, a confirmat faptul că crucifixul pe care l-a instalat în incinta Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost scos din instituție. Potrivit fostului șef de la MAI, obiectul bisericesc a fost dus într-o biserică. „Trăim o eră a antihriștilor”, a afirmat acesta, precizând că pentru el scoaterea acelui crucifix este un gest „sfâșietor”.

„O știre sfâșietoare pentru mine și pentru crezul meu. Pentru tot ce am făcut în cei 46 de ani și pentru toate strădaniile și suferințele pe care le-am adunat și în memoria cărora am zis că e bine să fac și altceva decât trebuia să facă un ministru”, a declarat Andrei Năstase, într-o transmisiune în direct pe Facebook.

Potrivit lui, astfel de lucruri se întâmplau în timpul guvernării lui Plahotniuc.

„Faptul că i-au găsit un loc într-o biserică nu este un lucru rău, mă așteptam la și mai rău, ca pe timpurile comuniștilor, să o dea la foc, să găsească o altă destinație pentru această cruce frumoasă, în care mi-am pus și eu speranța că va rămâne acolo pe veci. Este sfâșietor pentru mine”, a declarat Năstase.

Vezi și: Năstase, după decizia CSJ privind scoaterea crucifixului de la MAI: Voi pregăti dosarul pentru CEDO. Nu scoateți pe Dumnezeu din instituții

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X