Cineva îi va lua locul? Roberto Bordin și-a încheiat mandatul de selecționer al reprezentativei R. Moldova la fotbal

Autor: , in Actualitate / Sport / 30 noiembrie, 2021, 17:03

Astăzi, 30 noiembrie 2021, îi expiră contractul selecționerului Roberto Bordin la timona reprezentativei de fotbal a Republicii Moldova. Antrenorul italian a venit cu un mesaj pentru toți suporterii moldoveni.

„După un an de muncă experiența mea de antrenor al Naționalei Moldovei se încheie astăzi. Aș dori să salut și să mulțumesc tuturor suporterilor care au fost foarte călduroși cu echipa și cu mine. Ca străin, ca italian, am putut să apreciez multe aspecte din frumoasa voastră țară și pot să confirm că îmi place pasiunea caldă, directă și sinceră pentru fotbal a suporterilor moldoveni. Ne-ați fost mereu aproape, onorând valorile și culorile moldovenești. Vă salut cu afecțiune!”, a declarat Roberto Bordin pentru site-ul Federației Moldovenești de Fotbal.

Antrenorul italian a semnat contractul cu FMF pe 13 februarie 2021, devenind al 14-lea antrenor al selecționatei R. Moldova la fotbal.

El a debutat pe banca tehnică a reprezentativei pe 25 martie, la Chișinău, contra reprezentativei din Insulele Feroe, scor 1-1.

În total, a stat pe banca tehnică în 12 partide, înregistrând un bilanț de 1 victorie, 1 egal și 10 înfrângeri, golaveraj 6-32.

Cu Bordin selecționer, Republica Moldova s-a clasat pe locul 6 în grupa F de calificare pentru Mondialul din Qatar 2022, cu un punct la activ.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X