Slusari a fost acționat în judecată de Dodon: Pretinde că are onoare și reputație profesională. Voi veni cu „culiocul”

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 noiembrie, 2021, 12:44

Igor Dodon, fost șef de stat și lider al Partidului Socialiștilor (PSRM) l-a acţionat în judecată pe fostul vicepreşedinte al Parlamentului, ex-deputat al Platformei DA, Alexandru Slusari. Prima ședință de judecată a fost stabilită pentru 5 aprilie 2022.

Anunțul despre procesul intentat a fost făcut de Slusari.

„Așadar, pe 5 aprilie 2022 va fi prima ședința de judecată cu socialistul-capitalistul Igor Dodon. Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Tac despre onoare, dar reputația lui este reflectată în mai multe video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii, câștigați nu prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice. Desigur că la judecata demnității lui Igor Nicolaevici voi veni cu „culiocul”. Mă gândesc acum ce să pun în el și ce să scriu pe el. Aștept propuneri de la voi, stimați urmăritori ai paginei mele. Poate cineva cunoaște dialectul bahamian creole? Dar dacă serios, noi, cei de la Platforma DA, am așteptat și mai așteptăm ca după schimbările în Procuratura generală acest individ să fie atras la răspunderea penală pe multiple dosare de rezonanță”, a comentat Slusari.

Alexandrul Slusari susține că membrii Platformei DA nu se vor schimba în funcție de vântul politic.

„Dar din păcate, din informațiile care tot mai mult ajung la noi, organele coercitive acum sunt mai mult preocupate de activiștii Platforma DA, decât de Igor Dodon. Vorbesc de axa Musteața – Morari – Rurac – Podarilov, care are susținerea unor deputați și miniștri, cu care noi cândva am fost în aceeași barcă. Complicii regimului Plahotniuc, care sunt promovați și acum în diferite funcții înalte, pun la cale o operațiune masivă de denigrare a oamenilor incomozi de la Platforma DA, care rămân consecvenți și niciodată nu vor spune alb la negru, indiferent cine este la putere. Noi nu ne vom schimba în funcție de vântul politic. Regretăm doar că sistemul nereformat și corupt tot mai mult absoarbe noua guvernare”, a conchis Slusari.

Igor Dodon nu a făcut declarații la acest subiect. Redacția COTIDIANUL a solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt al Partidului Socialiștilor (PSRM), Carmena Lupei, pe marginea acestui subiect, însă până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X