(FOTO, VIDEO) În centrul capitalei a fost inaugurat Pomul de Crăciun

Autor: , in Actualitate / Social / 1 decembrie, 2021, 20:37

Centrul capitalei a fost cuprins de feeria sărbătorilor de iarnă. Pomul de Crăciun și a iluminatului de sărbătoare a avut loc miercuri, 1 decembrie, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Este vorba de un brad artificial animat de luminițe colorate.

Municipalitatea a publicat și programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021-2022.

Pe durata sărbătorilor de iarnă, între orele 16:00-20:00, în preajma Pomului de Crăciun va răsuna muzică cu tematica sărbătorilor de iarnă, iar vizitatorii vor putea beneficia de poze gratuite cu Moș Crăciun.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun sărbătorit pe stil nou, în preajma Pomului de Crăciun, între orele 17:15-18.30, va avea loc activitatea de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Crăciunului”, iar de la 19:00-20:00, va avea loc Gala Festivalului de promovare a tradițiilor și obiceiurilor sărbătorilor de iarnă „Florile Dalbe”. Evenimentele vor fi transmise la postul public național Moldova 1 și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

Totodată, vor fi amenajați pomi de Crăciun și în sectoarele inclusiv: în scuarul Complexului memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, din bulevardul Moscovei; în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor; bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecție cu strada Petru Zadnipru – la rond; Havuzul Pietonal, bulevardul Decebal, 22; scuarul Preturii Botanica, strada Teilor, 10, Scuarul „Mihai Dolgan”, strada Bulgară, 43.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X