Mesajul Maiei Sandu de Ziua României: Îți doresc să rămâi puternică și generoasă … Să mergem spre viitor împreună

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 decembrie, 2021, 10:49

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României. Șefa statului a scris că „în față avem un viitor care poate să ne apropie și mai mult”.

„De Ziua Națională a României, mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună! Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună și limba română, iar în față avem un viitor care poate să ne apropie și mai mult. O vom face prin oamenii care și-au găsit rostul pe o parte ori alta a Prutului, prin investiții reciproce, prin drumuri și poduri”, a declarat Maia Sandu.

În mesaj, Maia Sandu a mai scris:

Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc să rămâi puternică și generoasă. Să fii o voce distinctă în lume și în Europa unită, și un model de țară pentru care democrația și bunăstarea oamenilor sunt fundamentale. Să mergem spre viitor împreună.
La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!
”, a conchis Maia Sandu.

Vezi și: Ministrul de Externe de la Chișinău, mesaj de Ziua României: 1 Decembrie este și ziua în care privim cu speranță înspre viitor

De asemenea, prim-ministra Natalia Gavrilița a dresat un mesaj de felicitare:

Felicitări, România! Urări de bine tuturor românilor de pe ambele maluri ale Prutului. De ziua națională a României celebrăm înțelegerea, ajutorul reciproc și legăturile istorice care unesc destinele țărilor noastre.
Mă bucur să trăiesc într-o epocă în care construim poduri, conexiuni energetice, gazoducte și viitor european acolo unde anterior era sârmă ghimpată și înstrăinare.
Sper să organizăm cât mai curând ședința comună a guvernelor și să accelerăm proiectele de care au nevoie cetățenii celor două țări.
La mulți ani!
”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X