Ministrul de Externe de la Chișinău, mesaj de Ziua României: 1 Decembrie este și ziua în care privim cu speranță înspre viitor

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 decembrie, 2021, 09:39

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a transmis un mesaj de felicitare de Ziua României, subliniind că „1 Decembrie este ziua în care nu doar ne bucurăm de comunitatea de istorie, cultură și limbă cu România, dar este și momentul în care privim cu speranță înspre viitor, către toate realizările pe care le vom avea împreună de aici încolo pe traseul nostru comun european pe care vrem să îl facem ireversibil”.

Mesajul ministrului de Externe de la Chișinău:

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, români!
Poate că nu toți conducătorii noștri au știut sau au vrut să învețe din prietenia pe care România ne-a oferit-o necondiționat de-a lungul timpului, indiferent de conjuncturile politice de la Chișinău ori București.
Însă pentru cetățenii Republicii Moldova, România a însemnat întotdeauna un exemplu de urmat în ceea ce privește implicarea societății în democrație și în apărarea valorilor unui stat de drept.
1 Decembrie este ziua în care nu doar ne bucurăm de comunitatea de istorie, cultură și limbă cu România, dar este și momentul în care privim cu speranță înspre viitor, către toate realizările pe care le vom avea împreună de aici încolo pe traseul nostru comun european pe care vrem să îl facem ireversibil.
Le mulțumesc tuturor celor care zi de zi, an de an, prin inițiative personale ori prin proiecte de amploare, au pus umărul la menținerea acestei legături mai mult decât speciale între noi
”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X