Sîrbu va contesta „pe toate căile legale” actul de constatare al ANI: Concluziile și cifrele menționate sunt absurde

Autor: , in Politic / 1 decembrie, 2021, 19:23

Fostul deputat, Sergiu Sîrbu, a comentat actul de constatare al Autorității Naționale de Integritate (ANI), care a constatat prezența unei diferențe substanțiale, în mărime de peste 1,9 milioane de lei, și deținerea nejustificată în acestei sume.

Sîrbu spune că deocamdată nu a primit oficial documentul, însă din start a constatat „absurditatea concluziilor și cifrelor menționate, deoarece acestea nu corespund realității”.

„Înțeleg că ANI a însumat cifrele din rulajul de pe conturile bancare, timp de mai mulți ani, prezentând-o drept avere nejustificată. Această abordare este departe de realitate, iar legea a fost interpretată greșit.

Cifrele menționate sunt, de fapt, rulajul de pe mai multe conturi ale familiei, care erau destinate administrării a patru credite bancare, în ultimii 5-6 ani.

Am prezentat la ANI toate datele, probele și actele justificative, care confirmă legalitatea tuturor veniturilor și tranzacțiilor”, precizează fostul deputat.

Sîrbu spune că regretă că ANI „a respins nejustificat toate probele prezentate, dar probabil noutățile de senzație care vor apărea în urma viitoarelor acțiuni, cu mascați, Procuratură etc. sunt mai presus decât adevărul”.

Acesta a anunțat că va contesta actul în judecată și pe toate căile legale, atât naționale, cât și internaționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X