Un avion cu pasageri de pe cursa Chișinău – Sankt Petersburg a făcut cale întoarsă după 30 de minute de la decolare. Detalii de la AAC

Autor: , in Actualitate / Social / 1 decembrie, 2021, 11:47

Un incident a avut loc miercuri dimineață, 1 decembrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un avion cu pasageri de pe cursa Chișinău – Sankt Petersburg a fost nevoit să facă cale întoarsă după 30 de minute de la decolare. Potrivit primelor informații, echipajul de bord a suspectat o posibilă problemă tehnică.

„Aeronava companiei aeriene „AIR Moldova”, care efectua cursa Chișinău – Sankt Petersburg a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău după 30 de minute de zbor, din cauza suspectării de către echipaj a unei probleme tehnice, pentru efectuarea unor verificări suplimentare a tuturor sistemelor”, a anunțat Autoritatea Aeronautică Civilă.

Reprezentanții AAC au precizat că e chipajul a acționat în strictă conformitate cu procedurile prevăzute pentru asemenea situații.

„În prezent, compania aeriană investighează evenimentul dat pentru a stabili cauzele, care au provocat reîntoarcerea aeronavei pe Aeroportul Internațional Chișinău. Autoritatea urmează sa fie informată suplimentar cu privire la investigarea efectuată de către operatorul aerian”, au mai spus reprezentanții AAC.

Potrivit informațiilor AAC, pasagerii au fost deja transportați către destinație, cu o altă aeronavă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X